EU Based Course in Foodstuff Expertise and Quality Control

15 Січня, 2010

“Курс з експертизи та контролю якості харчових продуктів з урахуванням європейського досвіду”

159173-TEMPUS-1-2009-1-DE-TEMPUS-JPCR

Період реалізації 15.01.2010 – 14.01 2013
Мета та завдання проекту 1 – сприяння процесу реформ української вищої освіти в сфері харчових наук та її наближенню до європейських стандартів.2 – створення та впровадження Європейського магістерського  курсу з експертизи та контролю якості харчових продуктів в чотирьох українських університетах.
Інтернет-сайт/сторінка проекту www.foodstuff.in.ua
www.fsqc.osenu.org.ua
eubcfeqc.osenu.org.ua
Основні учасники – Університет прикладних наук, Вайнштефан, Німеччина- Університет Парми, Італія- Консалтингова асоціація Пауло і Беатріш, Португалія- Аграрний університет, м. Пловдів, Болгарія- Харківська державна зооветеринарна академія- Дніпропетровський державний аграрний університет- Херсонський державний аграрний університет- Одеський державний екологічний університет

– Інститут свинарства ім. О.В. Квасницького

– Українська корпорація промислового виробництва м’яса

– Міністерство освіти та науки України

– Міністерство аграрної політики України