“Курс з експертизи та контролю якості харчових продуктів з урахуванням європейського досвіду”
159173-TEMPUS-1-2009-1-DE-TEMPUS-JPCR
Період реалізації | 15.01.2010 – 14.01 2013 |
Мета та завдання проекту | 1 – сприяння процесу реформ української вищої освіти в сфері харчових наук та її наближенню до європейських стандартів.2 – створення та впровадження Європейського магістерського курсу з експертизи та контролю якості харчових продуктів в чотирьох українських університетах. |
Інтернет-сайт/сторінка проекту | www.foodstuff.in.ua www.fsqc.osenu.org.ua eubcfeqc.osenu.org.ua |
Основні учасники | – Університет прикладних наук, Вайнштефан, Німеччина- Університет Парми, Італія- Консалтингова асоціація Пауло і Беатріш, Португалія- Аграрний університет, м. Пловдів, Болгарія- Харківська державна зооветеринарна академія- Дніпропетровський державний аграрний університет- Херсонський державний аграрний університет- Одеський державний екологічний університет
– Інститут свинарства ім. О.В. Квасницького – Українська корпорація промислового виробництва м’яса – Міністерство освіти та науки України – Міністерство аграрної політики України |